NS,Š,JB,Bačka liga i NS događaji-2017-2019


Ova strana je otvorena kao nastavak prethodne na kojoj je bilo 6674 diskusije i zbog toga se vrlo polako otvarala

Na ovoj strani možete diskutovati o šahu kao i na ostalim stranama,ali ova strana je više za lokalne dogadjaje i komentare o njima Ako želite nešto da napišete, ispunite u prozoru mesto za vaše ime-nick koji ste izabrali, ubacite neku e mail adresu, a web mesto ne morate i kucajte vaš tekst. Kad završite kliknite na predaj komentar to je ispod teksta.  Ne morate se registrovati. Molim da budete korektni i da ne vredjate nikoga i ako nekoga pomenete po imenu i prezimenu red je da napišete i svoje. Ovde pišete na svoju odgovornost i moderator sajta ne odgovara za tekst koji ste napisali.

Moderator će brisati nepristojne i uvredljive tekstove ili će povremeno uključiti prethodnu kontrolu tekstova radi zaštite od nepristojnih posetilaca.

Moderator  Šahovske farme ne snosi odgovornost za autorske tekstove kao ni za tekstove prenesene sa drugih sajtova! Takvi tekstovi ne odražavaju mišljenje urednika Šahovske farme već samog autora.

Advertisements

3.998 thoughts on “NS,Š,JB,Bačka liga i NS događaji-2017-2019

 1. Marija Kalas каже:

  Predlažem ovom Srećku da preuzme klub i da sve sredi kako treba. Tasko je omatorio i penzionisao se a i nije neki maher.

  • micaxolovica каже:

   Nemoj biti prost, a ni ne znaš ko sam. Kad si tako brižan idi kod Vlade i pitaj ga da ti da neki zadatak pa pomozi klubu a možda ti preda klub jer on ga izdržava od svojih para i sve radi a svi ostali igraju ili ne igraju a kritikuju. Nije ni on zadovoljan a nema kome da preda klub.

   • micaxolovica каже:

    Ma nema svađe,sve je OK. Ali stvarno treba pomoći rukovodiocima klubova da urade sve jer danas su teška vremena a malo je novca. Čovek koji nabavlja pare je veoma važan ali treba još neko u klubu da radi i ostale poslove.

    • Srecko каже:

     To mene ne zanima razumes.Ako imas zelju da im pomazes, pokusaj. Nemoj meni to predlagati.Ja sam samo napisao sta se desavalo nekoliko godina radije, a sta sad.Drugim recima… da je sadasnje rukovodstvo kluba SK Bubamara ne sposobno.

    • frizzerka каже:

     Šteta je da bilo koji klub propadne ali mora ako nema ko da ga vodi ili kad nema novca za rad kluba. Realno gledano, šta će NS opštini 24 kluba a samo 9 ima malo pismenije predsednike. Nekada je u N Sadu bilo 4 kluba a okolna mesta nisu ni imala klubove i šah se igrao mnogo. U NŠK-u Dunavskoj ulici nekad nije bilo mesta za igranje a i posle kad su se preselili u Pašićevu. Ali sada su druga vremena i druge stvari su interesantnije od šaha.
     Propašće klubovi koji ne vrede ili nemaju vođstvo a igrači će preći u preostale klubove koji opstanu i klubovi sa mnogo igrača će imati po 2 ili 3 ekipe u takmičenju.

  • bosanac190posto каже:

   Eto ovo se stalno događja kod nas uopšte i u šahu a i u državi. Neko sve radi i još daje svoj privatni novac i mora da igra u ekipi , da bi klub radio i onda dođe neko i kritikuje i potcenjuje one na kojima klub stoji.
   Baš me zanima koliko bi ovaj baksuz koji grdi i potcenjuje dao svojih novaca da dopuni klubu kasu jer dve ekipe treba da putuju i igraju ili budu domaćini i tu ima velikih troškova a Vlada ulaže svoje pare.

  • drugokategornik каже:

   Naš klub nije dobio pare za 2019. Nemamo da platimo regitraciju. Vidimo ko je dobio pare i preći ćemo u neki od tih klubova jer volimo da igramo a ne umemo da vodimo klub i ispunjavamo formulare, sazivamo i prevozimo igrače, kuvamo kafu, ređamo figure i slično. Samo lepo dođeš odigraš partiju i zdravo đaci!

 2. Miladinov каже:

  Obaveštavam sve članove klubova koji posećuju ovaj sajt da su svim klubovima poslati predračuni za registraciju kluba. Klubovi koji nisu dobili predračun treba da se jave Peri u ŠSV i da se proveri mejl adresa. Od ove godine neće se predračuni slati poštom jer su svi klubovi obavezni da imaju mejl adresu. Takođe su klubovi obavezni da prijave odmah ako žele da imaju i ekipu broj dva ako je dosada nisu imali, kako bi im se dostavio predračun za kotizaciju.

 3. Rista каже:

  Mene zanima jedna sumnjiva rabota. Kod Drakija na kaubojskom turniru od 8 ucesnika njih 4 osvojilo neke titule.A za te sahiste nikad culi nismo. Javio mi se fejsbuk poznanik iz Indije i kaze da dolazi u NSad da osvoji bal za IM jer je cena bàgatela.

 4. Cugeras iz NSK каже:

  Nemojte se radovati unapred.Cene su porasle od nove godine. Ja sam hteo da dokupim malo rejtinga ali gazda nabio cene i ima dodatne uslove da mu ustupam pravo da me stavi u turnir kad nema dosta igraca

 5. Drugi cugeraš NŠK каже:

  Nije poskupio usluge. To samo ispipava koliko si spreman da daš.Ako mu usfali igrač on će te moliti da dođeš i džabe igraš.

 6. Mnogo ne znam šah каже:

  Ko ima novaca taj plati i ćuti. Ko nema taj ovde kuka i buni se protiv tuđih uspeha. Meni se čini da se ovde bune oni kojima je propala trenerska euro inekcija od dečijih roditelja svakog meseca, pa im kriv ceo svet.

Napišite komentar-ne morate se prijaviti, ispod obavezan user name (nik) i e mail adresa

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.