Slike i video sa turnira šk Bubamare „Novom Sadu u čast“


.   ovo je ispod link za video sa turnira

http://youtu.be/eKNUy_AtnLk

23 thoughts on “Slike i video sa turnira šk Bubamare „Novom Sadu u čast“

 1. Gargamel каже:

  Primećuje se da se glavni sudija malko podgojio a zamenik mu malko smršao. To je valjda zbog razlike u honoraru!

 2. Младен..... каже:

  И ја сам нешто слично приметио,мада сам чуо да судије часте клуб суђењем .
  Све лепо је прошло .
  Није више као некада кад је она госпођа делила по 400 евра свим судијама који легну на руду.

  • Gargamel каже:

   To su bila vremena, a ne kao sada kada sudije treba da časte klub! Nadoknadićeš ti to Mladene kod Drakija. Eno već te je zapisao,.a i zamenika. A ovaj tvoj sadašnji će opet da izigrava gratis-babarogu za potpis.

 3. Младен..... каже:

  Gargamel kaže :
  A ovaj tvoj sadašnji će opet da izigrava gratis-babarogu za potpis
  Ја кажем
  Молим објашњење за ову реченицу јер не разумем .
  А успут да кажем да се ја ни не надам баш засигурно томе што је Драки уписао, јер ако твоји добију изборе лако ћеш ти то преправити.

  • Gargamel каже:

   Gosn Mladene,
   mislio sam na onog mršavog sa slike a ne na bradatog. Pored Borbike i mršavi ti volontira za potpis.

 4. Младен..... каже:

  Захваљујем,
  Уклавирио сам, човек стварно волонтира за потпис.

 5. Miladinov каже:

  Ju ju ju
  Gde si video da je star čovek lep. To nema ni u bioskopu.
  Sam si u jednoj diskusiji rekao da sam ja lepši od tebe.

 6. Smislovski каже:

  Ovaj raspored stolova je super da možemo da gledamo sve partije. Toliko je komotnije da mi se čini da su neki stolovi izneti iz sale 🙂

 7. Gargamel каже:

  Miladinove,
  Jesam ja rekao ono sto si ti rekao da sam ja rekao, ali ja nisam Mario. (proveri IP) Mozda su njjegovi kriterijumi drugaciji od nasih. Zato nemoj da se vadis na mene kada covek samo tebe spominje.

 8. Miladinov каже:

  Uživam da se dopisujemo.
  Isprobavaš me da li znam. Eto da znaš da znam : Sa istog kompa si se ti javio kao Gargamel a i Marius a i Renoar a kad si bio na drugom kompu onda si se opet javio kao Gargamel.
  Možda se tvoje drugo ja zove Marius a treće Renoar ali šta je to spram mojih takozvanih 1000
  Ovo iznad što si napisao u 16,20 isto je sa Mariusovog kompa. Kaži onom svom drugom ja, da ti javi kad piše da se ne bi slučajno duplirao, tako i ja radim kod mene he he he. Ako ti ovo vidi Ludi matematičar ode ti predvidjeni intervju na sajtu večiti mrak a i na Muljatorskoj listi. (šala mala)
  Pozdrav

 9. Gargamel каже:

  Miladinove,
  Da nisam bio siguran da ja nisam Marius ne bih tražio da proveriš IP. Pošto tvrdiš da je poslato sa ovog kompjutera (bivšeg tvog), verujem ti, a to ipak, nije bilo moje drugo ja – već moje treće ja, bez mog znanja! Naime, izgleda da si dobio novog diskutanta – moju unuku!
  Šta deca znaju šta su rukavice! Izvini! Dobiće po ušima kad se večeras vrati kući.

 10. Miladinov каже:

  IP tvoj koji si sad poslao pa onda renoar itd 188.2.198.236 cable dinamic SBB.rs
  IP onog teksta o volontiranju i ono o laponcu 80.74.171.49 dial up neobee.net
  Ako je stvarno unuka pozdravi je i nemoj je grditi , jedino joj kaži neka i ona uzme neki nik da ne mešate.
  Pozdrav sve je OK

 11. Racionalni каже:

  Miladinov Milane ti si u prednosti i nemoj to sad da zloupotrebljavas nego se pravi da nemas tu prednost kako bi se zadrzali na tvojim farmama. Verujem da se razumes u racunare ali bas bi voleo da mi opises pojam dinamicke adrese i staticke adrese nasih provajdera

 12. Miladinov каже:

  Racionalni,
  To možeš videti na wikipediji potanko.
  Stvar je u tome da ovde kad nešto objavite na sajt, dodje posebno meni isti tekst u kompjuter .
  Tamo ima IP adresa vaše linije sa vašim provajderom. Znači pomoću toga policija ako treba može da nadje ko je šta slao jer tragovi kod provajdera postoje. To što vi većinom pišete netačne e mail-ove u traženu rubriku ništa ne smeta. Ja ne znam odmah ko je postavio tekst niti me zanima ali za neke je jasno čiji su kad se potpišu a za neke je jasno kad ih prepoznam po pisanju.Imam u kompu danas 2599 raznih diskusija objavljenih samo na ovom sajtu a imam i one sa starog sajta još mnogo više. Gledajući unazad diskusije može se mnogo ustanoviti.
  Ja ne mogu zloupotrebiti to što imam nečiji IP. Vi ipak pišite bež vredjanja jer kako sam napisao na početku ovog teksta, može se ustanoviti čija je linija tj kojem provajderu pripada vaša linija pa onda dalje i dodje se dokle treba.
  Eto vam primer iznad : jedan komp mu je na kablovskoj sbb a drugi na dial up (okreće telefonom) Zaključak je : samo diskutujte i ne brinite ako ne preterujete.Žežanje može -vredjanje ne može.
  Blokirao sam neke reči, izraze i slično a kad vam se posle postavljanja diskusije piše da vaš tekst čeka na pregled onda ste u tekstu spomenuli neku reč sa tog spiska nepoželjnih. Ja kad to vidim pogledam i pustim ili ne pustim.
  Još jedna stvar je važna : Pišite uvek isti e mail u rubriku i dobićete istu sliku-avatar i onda niko ne može iskoristiti vaš nik jer niko sem mene ne zna koju ste e mail adresu upisali pa nik može da bude falsifikovan od nekoga ali avatar ne.

 13. Jovan ZR каже:

  Ovo je čitava nauka oko skoro ničega.
  Ja pišem normalno i ne sekiram se da li će me neko prepoznati. Ovi što se bockaju njima je to važnije ako mogu da se prepoznaju. Jedan diskutant je rekao da proveri 2+2 i vidi ko je autor.
  U svakom slučaju je lepo da se turnir prati i slikama i videom i tabelama pa i nekim partijama i diskusijama. Tako nešto nema svuda za ovako obične turnire. Pozdrav za ljude iz Bubamare koji ovo rade.

 14. Zoran B. каже:

  Podržavam stav gospodina Jovana ZR i usput pozdravljam održavanje ovakvih turnira, uz žaljenje da ih je malo ne samo u Novom Sadu, nego i u drugim mestima posebno.Ovo oko utvrđivanja koji je „diletant“ koristio više nikova, mejlova i svega drugog je čisto pravljenje nauke oko ničega kako reče Jovan ZR.Mogli bi objaviti i neku od boljih partija sa ovog turnira, da vidimo kakav šah igraju gradski amateri.Pozdrav svim učesnicima, sudijama i vernim posmatračima turnira.

 15. Laza каже:

  Čudi me kako još neko ne preuzme pravljenje ovih rejting turnira i onda bi ih bilo češće i ljudi bi mogli brzo da poprave ranije izgubljen rejting. Vlada iz Bubamare je rekao da će u zajedništvu sa ŠK Penzioner praviti jedan rejting turnir. To je još bolje jer se mogu dati bolji finansijski uslovi igračima.
  Mislim da bi Šahovski savez Novog Sada mogao nešto da uradi po ovom pitanju.

 16. Волим Хајнекен каже:

  Лепо ти то Лазо замишљаш. Нема ту шта да те чуди. Неће нико да ради , сви би само да користе или да критикују. За један турнир да се направи има доста посла , има и ризика од губитка у новцу јер има трошкова који се не могу избећи. Треба све организовати и надгледати а корист никаква.Једино како горе кажу можеш евентуално добити тапшање по леђима.
  А посебно си споменуо Савез Новог Сада како би он могао да нешто уради. Тек од тога нема ништа , јер нема ко.

 17. Bred Pit каже:

  G Hajnekene ,
  Da li ste i vi novinar koji pise istinu? Ličite mi na jednog. Samo vi kritikujete ove druge, koje onaj drugi novinar izgleda ne sme. Izgleda da su se novinari podelili pa svaki tera po svom.

 18. Волим Хајнекен каже:

  Bred Pit kaže:
  G Hajnekene ,
  Da li ste i vi novinar koji pise istinu?
  Ја кажем : Не нисам новинар, па не морам да будем превише обазрив кога критикујем као неки . Ја стварно пишем истину али не пробрану.Зато моје текстове нико неће да објави па морам овде да се појавим , где је слободно писање.

 19. Bred Pit каже:

  G Hajnekene
  Nešto ste mi sumnjivi. Da niste vi možda onaj novinar koji piše za jednu stranu pod jednim nikom a za drugu pod drugim nikom? A fali se poštenjem.
  Ovde ima svakakvih diskutanata i kombinatora pa sam posumnjao.

  • Волим Хајнекен каже:

   Г Бреде
   Лепо сам вам написао да нисам новинар. Знам да их има који пишу истину а критикују искључиво оне који им се не свиђају, док истину о својима неће да пишу.
   Ја се тиме не бавим. Не користим други ник јер нема потребе.
   Што се тиче ник-ова мислим да ви користите два-три.
   Поздрав

Затворено за коментаре.